Wednesday, January 7, 2009

Hutang TAG..

Image Hosted by ImageShack.us

SHINee is my Oxygen by Nana Pynkfaery



Mula-mula sekali, Nana maw mintak maaf dengan Kak Fairuz. Tag ni, sejak sem lepas lagi. Tapi sekarang baru Nana post~ Nana dah lama buat, tapi tak ingat nak post.. Mianhe, Chazzie unnie XD..
This is based on Shinee's Yunhanam, so, Shinee Worlds out there, feel free to copy and make this tag. This is just for fun so let's share your answers with us ^^


- Have you ever dreamt of dating younger guy?
No, coz I always prefer older or same aged guy. [But I’ll say yes to Taemin!]


- How is it different to date yunhanam rather than older/same age guy?
I had never date any guy (older and younger), so I don’t know.


- If you're chosen to be the noona in Yunhanam, what type of activity you'd like to do with the boys?
No sports, definitely. Visiting a theme park will be nice! (I want to go to Disney Land with Taemin!).


- Will you choose your yunhanam based on their performance/attitude during the date and activity or you'll simply choose your favourite Shinee member from the beginning? why?
Dating all five of them will be my precious moments. I will appreciate the other four members’ performances during the date, but in the end I will definitely choose Taemin! Why? Perlu tanya kah soalan ini? Coz he’s so cute and adorable, and he’s my favourite! I don’t care how good/bad his performance is..[he’s going to bring me Key’s sandwiches, for sure]


- Would you rather have 1-1 date or 5-1 date with the boys? why?
I’ll choose the 5-1 date. Coz I love SHINee, I love all 5 of them.


- Is there any of the boys that meet your "prince charming" figure? who and why?
I like someone who can cook, good at sports, good sense of humor, kind-hearted, responsible, and an animal-lover. So it’s a mixture of all five of them!

- How will you tell them the result? (e.g: giving rose like the 1st noona, giving lifejacket like the 3rd noona, etc)
I’ll give a red, heart-shaped pillow to each of them [buat kenang-kenangan, hehe], but Taemin’s is going to be the largest, five times larger than the others’! And Nana maw belanja Taemin makan aiskrim jugak. And bagi teddy bear jugak. And ajak Taemin g Disneyland lagi sekali.. and.. amik gambar bersama-sama banyak-banyak.. dan maw ajak Taemin gi dinner sama-sama.. and..


- What song do you want Shinee/your yunhanam sing in front of you? (apart of Noona Neomu Yeppo! haha..I know everyone wants them to sing this song for us!)
The One by FT Island

Tag :

Kak Nani sudah buat, maka Nana tidak boleh tag dia lagi.
Tapi SHINee’s fans yang lain2, anda tidak boleh lari dari tag ini!

Q-chan
DaSarangMin
Hearnois
Atip
Mrs. Key

p/s : cepat buat ok, Nana maw baca ^^!
* * *
Anda mula blogging sejak?
2005.. ke 2006? Dah tak ingat.. I named the blog ‘Pink Millefeuille’. Tapi blog itu sudah pupus. Nana kembali dengan ‘Pynk HappinesS’ pada tahun 2007

Apakah / Siapakah yang mendorong anda untuk mempunyai blog sendiri?
Kak Nani

Nama blog anda?
Pynk HappinesS

Mengapa anda memilih nama tersebut?
Pynk : Kerana Nana suka colour pynk .. XD
HappinesS : Farhinaa means ‘Our Happiness’. Kata ustazah, ini doa mak dan ayah Nana. I’m their happiness.


p/s : Kepada yang tidak tahu, ‘Farhinaa’ is my name. Harap maklum.

Adakah anda mempunyai ramai rakan blogger?
Boleh dikatakan ramai.

Adakah anda benar-benar mengenali mereka, atau sekadar rakan alam maya?
Ada yang betul-betul Nana kenal [Kak Nani, Q, Ace, Huda, Hanis, Mama, Nining, Atip, Wan, Mimi, Naz, Kak Ada]. Yang lain-lainnya, rakan alam maya. Insya Allah satu hari nanti, Nana akan bersua muka dengan mereka ^^.

Berikan 5 blog yang menyenaraikan anda sebagai rakan, dan apakah nama yang digunakan mereka untuk link ke blog anda? Adakah mereka menggunakan nama yang sama, atau berlainan?

Kak Nani’s Ginny : Adindaku
Q’s Imperfectionistisagift : Tomei-chan
Azeem’s Perpetual : Nana-chan
Ace’s Belabon : Fina
Mrs. Key’s Can’t Get Enough : Nana ViTaeminnie


p/s : ViTaeminnie itu diadaptasi dari nama ‘Taemin’ .. XD

Umm.. nampaknya macam berlainan.. Tapi kebanyakkan rakan-rakan blogger Nana yang lain menggunakan nama2 yang berkaitan untuk link ke blog Nana seperti :

Nana Pynkfaery
Nana Pynk Happiness
Pynkfaery
Nana-chan
Nana Renji
Nana Loves Pynk

Dan lain-lain.. XD

Sila tag 5 rakan anda yang lain.
Nana tamau tag sape2 dah. Mesti semua orang letih, asyik kena tag saja..
Tapi kalau ada yang nak buat, dipersilakan!


Mood : Happy
Headphone : Gee by SNSD

2 comments:

Hanna J. Potter said...

akukah pendorong mu? oh sungguh terharu sekali! haha. =) kak nani tak publish lg yunhanam nya tag ni...malas la pulak.. nnt ah. wei, join shelfari, add kak nani!

NaNa PynkFaery said...

ya, kamu lah pendorong ku..


ok, nnt fina g join shelfari.
la ni internet kong~