Saturday, January 3, 2009

Hurt

Hurt by lauRAWR


He is a very good friend of mine.
He was.. actually.
He hurts me badly.




Sangat sedih.




Nana bukan jenis yang akan berkabung, meraung atau bermandi air mata 24 jam kalau Nana sedih. Kata orang, kalau sedih, kita boleh buat perkara2 yang disukai untuk menghiburkan hati.
Jadi apa yang Nana buat? SHINee-ing (=^^=).. meow! Sedih-sedih, siap jugak dua pynk gifs, featuring Taemin XD.

Sedang beta SHINee-ing on the internet.. Nana terbaca satu berita comel.

Last month, Nana and the other SHINee’s international fans posted some hoodies to our dear boys. The hoodies are sangat comel, Nana pun nak satu XD, hehe. Di sini Nana sertakan gambar2 hoodies tersebut sebelum dipos ke Korea dgn kapal. My favourite is the one in the middle.



Back to the ‘berita comel’, a stalker caught my Taemin wearing one of the hoodies we sent!

And he wore the one I favoured.

*smiles*


15 comments:

Chazzie Minho said...

feel proud abt that! xsia2 kita join shinee.net punya project.. bilala shinee m'sia dpt jmpa mereka..

diorang da smpai thailand kan?? x aci sungguh..padahal dkat j dgn m'sia T__T

minho-ah...

Hanna J. Potter said...

yey yey taemin taemin taemin~!! haha. wei, awat 'was'? sudah matikah dia???

ImpErfectioNisAgiFt said...

Woot! Woot!

Anda, apakah 'he' as stated above adalah 'he' yang saya tawu?

:)

Jangan risau.. saya syg kamu..

NaNa PynkFaery said...

2 chazzie :
nana pun proud jugak! tu la.. thailand seblah ni je. jalan terus sket, kan dah smpai msia XD!

2 kak nani :
'was' krn dy bukan good fren lg? salah kah penggunaan 'was' itu? >.<

2 Q-chan :
hmm.. sy rase, mmg 'he' yg awk tahu kot.. hehe.

sy syg kamu jugak.

cpt la balik cni, rindu ngan kamu.

EmcEE_SubZeRo said...

salam.


oh. you dont have to be that sad over someone who'd do something like that to his own friend. especially when the friend is a girl. sngt2 x gentlemen.


anyways, tahniah atas taemin yg anda minat tu. (tatau nk ckp pe sbnrnya ni. XD)

SyArEeN said...

wow!sangat boleh terharu tengok org yang kita suka pakai barang yang diberi kan..sangat rasa dihargai..=)

NaNa PynkFaery said...

2 Azeem-kun.

w'salam.
tq ^^, Nana pun dah x sedih lg..

ye.. terima kasih atas ucapan tahniah itu.. :)

2 syareen :
terima kasih krn memahami perasaan daku, hoho. terharu + happy ^^

DaSarangMin♥ said...

giler lawa seyh tht hoodies.
dah lame tak jenguk blog nana.
bru stat blogging last week.huhu.

NaNa PynkFaery said...

Nana 2 Dasarangmin :
nana pun start blogging pas mula sem...
sebulan lebih x menjenguk blog.. ^^

wanie sk said...

wah!!mcm best je ea..hehe..nana-taemin..hehe

ButirStar said...

comel la Taemin tu. haha! pas tu brg2 yang nana tunjuk tu pun cool!!

apa pun, jgn la nana sedih. kalau dia literally hurt nana such as pukul nana ke (for example la), boleh la nak sedih. tapi sikit je la. pastu nana pukul dia 4 kali ganda balik. hehe (ini ajaran sesat!)

NaNa PynkFaery said...

2 kak wanie :
hehe.. nana-taemin=love :)

NaNa PynkFaery said...

2 kaklong :
yep, dy mmg sangat comel.. ^^
um, btol ape yg kaklong kate tu!
hoho!

Trini said...

nana...!!!
who's tht he yg hurt u tue?
nme dye starts dgn "D" ker?
teruk btul. ape dye bwat...
he's nt a gud fren then.

NaNa PynkFaery said...

2 Nining :
Eh, x, x.
Nana tawu sp yg nining maksudkan,
tp bukan dy XD..

xpe, nana dah taw perangai dy mcm mane skang ni..

n its ok, Nana dah x sedih lg!

sayang kamu ^^