Sunday, August 10, 2008

TAG (by Kak Nani)

[1] Nama timangan -
FINA - Mak, Ayah, Kak Nani dan Iman (my brother) panggil Nana ngan nama ni. Dan jugak kawan2 sekolah dari darjah satu saaaaampai Nana belajar selama sebulan di Unisel.
NANA - Nama ni mula digunakan di UIA. Kenapa perlu tukar 'nickname'? Sebab utamanya.. tak payah la diceritakan. Nama nie digunakan dengan meluas d kalangan rakan-rakan Nana yang beribu jutawan.

[2] Anda seorang yang -
suka baca novel - 'certain novel' ye. Yang ada magic, yang ada naga, yang ada benda2 yg x wujud atas muka bumi, diringkas kan sbg novel2 ber'genre' fantasi!
Friendly - betul, x tipu.
Susah marah org - betul, x tipu. Tapi sekali marah, memang sampai tahap naga la (contoh : kes fazli dlm entri terdahulu)
suka 'pynk' - cadar, pillow case, slipper, jug air, thumbdrive, blanket, hair clip, stoking pakai g kelas, keychain, beg handphone, bakul, semuanya berwarna pynk. Mak Nana pernah kata "kamu ni, hidup mati dengan pink ja la"
suka kucing - betul, x tipu!

[3] Insan teristimewa. Apa yg membuat dia terlalu istimewa?

Mesti lah Mak! Kenapa? Terlalu banyak untuk di senaraikan.
[4] Makanan -
Owh, Nana sangat suka makan! Paling suka? erm, Laksa mak, dan coleslaw.
[5] Favourite colour (s) -
Pynk and Yellow.

[6] Favourite song (s) -
Taiyou no Namida (NEWS), Replay (SHINee), Too Shy (Hey!Say!JUMP)

[7] Benda yg membuat anda stress.
- bila laptop rosak. (Fazli.... kamulah puncanya..)
- bila laptop lembab. (ugh, Fazli!)
- bila x boleh guna photoshop (Fazli.. tergamak kamu..)
- dan banyak lagi. Tapi sekarang, Nana sedang berhadapan dengan krisis laptop, maka semuanya berkaitan dengan laptop)
[8] 3 benda dalam wallet -
Duit, Bank Card, Matric Card.
[9] Kali terakhir menangis beriya-iya.
Uh.. bila ya. Sudah lupa..

[10] Tag rakan anda.

Q-chan
Aamir-kun
Chazzie
Atip-san
Nining

4 comments:

Chazzie Fairuz said...

http://www.zshare.net/download/53382520941ba2/

kalo dia mntak pw, it's : Flirts.. kalo tak silap la.. try ek..good luck and hope it's the right album...

Tsukiko said...

yay!!!!

Tsukiko said...

Btw, i made one of these gak...
check it out... :)

NaNa PynkFaery said...

2 chazzie :
arigatou!im trying to download it now, hehe

2 Q :
ok!!