Saturday, August 16, 2008

Amazing Make-Up!









amazing, isn't it..

14 comments:

SyArEeN said...

very Michael Jackson-like..hebat!

Chazzie Fairuz said...

perghh....cosplay?? sangat hebat!

nas_eyre said...

Fina!!! is the thing really exist?? Wah! If the make-up really works, then I'm thinking of changing my face into someone else.....nak jadi MUKA FINA!!!

nas_eyre said...

Aku nak jadi MUKA FINA leh tak??

ImpErfectioNisAgiFt said...

Naper nana bocorkan rahasia bf sendiri???
LOL!

NaNa PynkFaery said...

2 syareen :
tu la.. ternganga nana tgk memula.

2 chazzie :
mmg sgt hebat! paling dahsyat bab hidung tue.

2 ace :
susah sket nk jadik muka FINA. teknologi skang x smpai ke tahap tu lagi. point yg paaaling penting, nk jadi muka FINA, anda perlukan keCOMELan tahap maksimum!

2 Q-chan :
huh! malu i, rahsia bf i sudah bocor. haha, banyak la kamu!

EmcEE_SubZeRo said...

Henge no jutsu yg hebat. haha. tapi ada 1 kelemahan.

ade ke body michael jackson se-stylo itu? beliau hnyalah lidi mcm sy. hahahaha

NaNa PynkFaery said...

2 azeem :

hehe, ini adalah MJ versi tough sket ..

Adry said...

hahaha... menakutkan adalah.. tak hingin aku jd muka MJ tu... macam hantu je aku tengok.. dah tuhan bagi hidung bagus bagus, nak juga di modified.. stupid...

e-zul said...

MJMJMJMJMJ! ;D

NaNa PynkFaery said...

2 adry :
moral of e story, kite kene bersyukur dgn kurniaan Allah.

2 ezul :
ye, ye.. mj ~

Hanna J. Potter said...

dasat~ kagum kanda melihatnya.. tapi kan, pd pendapat kanda yg biased ni, dgn bakat sebegini, mungkin dia patut cuba jadikan muka dia sumone else, yg lebih best dipandang..ehm, johnny depp? viggo mortensen? orlando bloom??? zaass~! haha. =)

Hanna J. Potter said...

dasat~ kagum kanda melihatnya.. tapi kan, pd pendapat kanda yg biased ni, dgn bakat sebegini, mungkin dia patut cuba jadikan muka dia sumone else, yg lebih best dipandang..ehm, johnny depp? viggo mortensen? orlando bloom??? zaass~! haha. =)

NaNa PynkFaery said...

2 k. nani :
wah, kalau jadi j.depp, mms gempak!