Thursday, October 16, 2008

Tension + FTI's Heaven

Nana sangat busy.
Skrip drama tak memorize lagi.
Assignment G.A belum siap lagi.
Props drama pun belum siap lagi.
Belum ready untuk presentation leadership this coming Saturday.
Saye sangat tension.

SHINee International Forum is organizing their first graphix contest. Nana nak join (walaupun saye budak baru belajar, tak sehebat mana pun lagi photoshoping ni), tapi nak join~ the deadline is this coming October 24th. Dengan kerja yang sangat banyak ni, Nana tak sempat nak cari masa untuk siapkan graphix Nana.. uh.

Kak Fairuz, mesti kakak pun join the contest, kan?!

---

New header, guys!
Featuring Taemin from SHINee.
Sebenarnya header ni berkembar.
Kembar dari segi design.
U can view the other one here : Kak Nani's Ginevra Un-interrupted~!

---

FT Island’s Heaven


FTI’s Colorful Sensibility : The Repackaged Album will be coming soon! One of the track, titled ‘Heaven’ memang betul-betul meruntun jiwa =]

The MVs are great. But honestly, I prefer the second part. Jaejin is the main star at last! Each of the FT Islander dah penah jadi main star in their MVs.

We can see Hongki as the main star in nearly all of their MVs [he’s the lead vocal].
We can see Minhwan as the main star in ‘Thunder’.
We can see Jonghun in ‘A Man’s First Love Follows Him to The Grave’, and again in ‘Heaven : Part I’.
We can see Wonbin in ‘Until You Return’.
And the latest one, "Heaven : Part II", it's Jaejin! Jaejin sangat comel.





Attention to Q-chan : Do not spoil the fun by watching the MVs on Youtube! Nana ade yang kualiti cun punye, lengkap dengan English sub (=^^=).

4 comments:

Chazzie Minho said...

arrrgghhh....akak mmg nk join graphic contest tu tapi sgt sibuk!!!! tp tgkla..kalo hujung minggu ni ada inspiration, maybe buat kot..tapi rasa agak inferiority complex sbb org kat shineee.net tu sumer hebat2.. T__T

love your new layout..I just finished Dorkistic's new layout..baru nk upload lpas ni..

NaNa PynkFaery said...

2 chazz :

same la. nana pun sangat busy~

yunhanam dah tamat. sedih ah..

Hanna J. Potter said...

ganbatte!! semoga berjaya menggrafik utk shinee~~!

NaNa PynkFaery said...

2 kak nani :
ntah la, mcm x sempat jak..