Monday, October 13, 2008

.:: I'm your definition of HappinesS ::.

Nana sakit hati.
Sebab?
Ada orang yang dah sakitkan hati orang kesayangan Nana.
Nana nak tulis panjang-panjang pun x guna, sbb manusia jahat tu tak baca blog Nana.


To Kak Nani, jangan sedih, jangan sakit hati.
Tak guna kita pedulikan manusia yang tak ada pendirian dan tak taw buat keputusan ni.
Tunggu Fina balik, nanti kita happy bersama-sama!
Bila Fina balik nanti, I’ll make you happy.. Cuz I’m your definition of Happiness!
You know I am!

I Love You!

5 comments:

ImpErfectioNisAgiFt said...

owh... siapakah?

lucky its kak nani, if tis me, idk what i'd do.... (hide two horns and tail)

EmcEE_SubZeRo said...

salam.


oh oh. bagus nye quote tu! nak nak.


"I'm your definition of Happiness"

kakoi~~~ XD

Hanna J. Potter said...

kanda pun tak tau nk kata apa dah. yang pastinya kak nani tidak membuat hal, atau mencari pasal. and those people are not geniuses. basically i'd say they're the kind yang tak sedar diri. you're not geniuses, you can never make me angry, why are you even trying and making yourselves look really bad and dumb?

NaNa PynkFaery said...

2 Q-chan :
ada la manusia tue..
xpayah la sebut namanya d sini~

2 azeem-kun :
w'salam.
ye, mmg quote kakoi!

2 kak nani :
itu d namakan 'kebodohan tanpa batasan'.
marilah kita bersyukur kerana x tergolong dgn golongan tersebut.

Hanna J. Potter said...

*geleng2* mungkin jugak ada definisi lain yg lebih sesuai..nnt kita fikirkan.