Monday, March 2, 2009

T E N S I O N

Nana paling tak boleh bertolak-ansur dengan manusia lembab.

Semua lembab. Jalan lambat, cakap lambat, dengan frekuensi suara yang amat perlahan.

Buat kerja lembab, ni yang paling tak boleh ampun ni.

Disebabkan manusia seperti ini, masa Nana terbazir.

Kerja tak siap, sakit hati ada la~

Disebabkan manusia macam ni jugak, Nana tak dapat gi praktis angklung smalam.

Malam ni pun tak boleh jugak, sebab ada kelas.

Haish.

Kepada para bloggers, jangan contohi orang-orang yang lembab tak bertempat ni.

Sekian.

-- Topik Selingan --

Dear FT Island's vocal, Lee Hongki,
Saengil chuka hamnida!

Saranghae ^^

5 comments:

pembebel yang setia ~ said...

kcik fiena, kalaw ada org mcm nih dlm groupwork, basuh je sekali terus, sbb nant mereke tak paham... kalau susah2 nant kat cover page tuh tulis name de dgn font yg kecik sket dr org len...hehe~

NaNa PynkFaery said...

2 couzie :
hu, kalau ikotkan hati, maw tampar je muka dy. tp dy berpangkat 'kakak'~ >.<

janji nak jumpa lepas maghrib, pukul 9.15 baru dtg~ apa la..

ღ~n0n0i~ღ said...

Dulu2 kakn0i mcm tu gak le..
salu je TERlewat dtg kalo ade group meeting..tp lama2 tu cam sedar & terus on time..
bkalo xde org tegur mmg x berubah le tu... sbb tu la nasihat menasihati ni amalan mulia ^^ heeeee~

tapi..kalo jenis xleh terima nasihat tu le yg payah..yg tu memang xdpt t0long le..huuuuu

keTiDaks3mPurNaAn said...

Humm... Nak wat cane kan... memang payah groupwork nih.. banda yang paling tak diminati..

malam ni kamu tak datang lagi? Kak fai rindu kamoo..

Saya pon...

NaNa PynkFaery said...

2 kak noi :
ah. bagus la kaknoi dah berubah.
^^, mmg ade yg jenis keras kepala n pantang ditegur. orang mcm tu.. uh.. dah, malas maw ckp~

2 Q-chan :
kak fai rindu sy? sy pon rindu dy jugak.
n sy rindu kamu jugak, hehe!