Wednesday, March 18, 2009

Artis Malaysia [Sebelum dan Sekarang]

Bukan semua orang boleh jadi popular biarpun dah bergelar artis.

Tapi, yang penting, semuanya PASTI akan kelihatan lebih cantik dan menarik selepas menjadi artis [biarpun tak popular].

Sekadar nak berkongsi :)


Yang nie.. special case sket.. XD
credits goes to justkhai

11 comments:

keTiDaks3mPurNaAn_Luna said...

hahaha! Izwan pilus tuh drastik kan? Cam budak2 skolah.. yang akan di ignore kalo ada cubaan nak ngorat *aduh.. bias.. sori la.. kalo muka kurang ensem dari Jong HUn ;p* kidding!

Yang paling best, Saiful la... huhuhu.. cun abes!!

Tapi, yang penting, Mawi tetap maintain.. cuma rambot je berkurang sket.. hahaha!

EmcEE_SubZeRo said...

salam.

wah wah. apsal amy af3 mcm melampau je gmbar skrg?

saiful (M) tu lelaki ke ppuan?!

wanie sk said...

ahakz..nana very notty girl..xbaik tau..ahakz..biarla dyorg nak rasa 'cun' ckit...hehe..bwk shinee,suju,ss501..menangis..haha


psst: jgn report tau..ahakz

pembebel yang setia ~ said...

wuiyoo, this going to make me laugh for days.... hilarious~

Aamir said...

hahaha ... nampak gila perubahan izwan pilus ... yg ina naim tu klau x mekap memang konfem nmpk cam orang besa ... ish3 ...

ada gak yg buat reverse effect ... ni memang tahap lagi teruk ... xleh kata pa ... haish

ButirStar said...

bila tengok antara ramai-ramai artis ni, Nabil je cam tak banyak sangat perubahan.

yang lain tu...drastik jugak la perubahan depa. especially saiful Euuwww!!! rambut mengalahkan pontianak kat depan umah....kalo pontianak kat depan umah kaklong tu tengok, mesti dia jeles.

yang sorang pompuan tu...apa namanya...raja farah....kalo tak silap la. dia makin seksi. ingat dia sorang ke ada peha. perangai macam PEHA!!!

apa2 pun, kaklong mmg tak suka sangat dgn artis2 melayu ni (kebanyakannya la) sebab depa nak cari publisiti dengan mendedahkan beberapa organ yang tak patut di dedahkan

NaNa PynkFaery said...

2 Q-chan :
ha ah, izwan pilus tu mmg la sgt drastik. terkejut beta tgk..

2 azeem-kun :
ntah la, amy af3 n saiful tu ade masalah kekeliruan jantina. tu yg jadik mcm tu.. saiful tu, dilahirkan sbg lelaki ^^

2 kak wanie :
wuuu.. nana bukan jahat. nana maw kongsi gambar2 itu saja~~

NaNa PynkFaery said...

2 couzie :
haha, sila lah ketawa..

2 aamir :
yep, izwan pilus yg paling drastik. ina naim, yep, mekap n kening.

2 kaklong :
apa?? perangai macam peha??? *teringat peha ayam..*

komen kaklong pasal pontianak itu sgt menarik, ok XD!!

Rabiatul Adawiyah said...

pergh.... lagik2 nak gmabar lagik... bagi la gmbar saiful lagik... nak nengok2...

Max J. Potter said...

loser tahap apa manusia2 ini? raja farah tu igt dia saja Tuhan bagi peha dlm dunia ni. kalau betul pun dia sorang saja ada peha, benda tu tak perlu tunjuk. mcm ni idiotic punya org pun ada ka?

amelia sudah tak sabar2 nak dilaknat tuhan nmpaknya. hapa dia igt seronok gamaknya kena laknat, yg suka gt nk jadi jantan?

byk lagi nk maki ni. tapi satgi lg pnjang pulak dari entry. takpa2, simpan dulu ah. hehe.

wei, komen PPSMI, cepat!

DaNieL said...

giler ah saiful transform habis...
ada bakat jadi drag...haha