Wednesday, March 25, 2009

Naichau Kamo

New header, yay!

Saja nak promote SNSD.
Lagipun, tujuan sebenar adalah untuk buat header berkembar dengan Kak Nani.
Tapi header ni tak akan bertahan lebih dari seminggu.

Tadi Nana check my yahoo mail account.
Terima satu email childish dari seseorang yang .. kebudak-budakan.
Emel mencari pasal dengan cara yang bodoh.
Taw kan macam mana orang cari pasal dengan mengutuk artis yang kita suka.
Yang kagum tu,
sanggup tulis emel punya panjang mengutuk SHINee.
Tak ada kerja agaknya.
Seperti biasa, bila mencari pasal, mesti la namanya Anonymous.
Malas nak layan.

Currently listening to Morning Musume's Naichau Kamo.
[Ini lah asal-usul tajuk entri pada kali ini]



*Looking for HQ pictures of Momusu untuk d buat header*

*pops out*

14 comments:

keTiDaks3mPurNaAn_Luna said...

nak kembaq jugak...... :p

biru, purple... pape la...

tulisan erm.. stumbling with words..

NaNa PynkFaery said...

ye, nnt saye buat header kembaq ke3 utk kamu XD

♥ NANA ♥ said...

aaaaaaaaa!!!! naichao kamo, kamo, kamo...! love that song!!!!!!! nk cari gambar HQ derang ce cari kt hello-online.org ;) banyak (taw sbb akk ske amek dr sane sikit....ngehehe!)

ButirStar said...

kaklong pun nak jadi kembar nana gak~!!! XDDD

pasal yang budak ngengada yang dengki tu, bior je la. menghabiskan tenaga jari je kalo nana balas balik email dia.

morning musume....teringat kat nani....

NaNa PynkFaery said...

nana unnie :
nana pun suka jugak! kamo kamo kamo! haha. hello-online.org? okays, thanx alot!!

kaklong :
tu la, nana memang x balas pun. malas. kaklong pun nak header kembar? tapi kat header tu bukan morning musume, tp snsd ^^

Max J. Potter said...

kak aimi meluat kat momusu. gedik, dia kata. hoho. snsd tatau la dia minat ka dak. dak kot. hue hue. kamo kamo kamo~!! who needs kong when there's kamo??

hahaha.

♥ NANA ♥ said...

gedik ke..? hmm...rase trend kt jepun cmtu kot...kena kawai....a lil bit acting "baka" hehe XD

rindu generasi yg lame jgk hehe ;)

pembebel yang setia ~ said...

i thought vocab barulah naichau kamo tuh. hehe ^^

NaNa PynkFaery said...

2 kak nani : owh, gedik baru lah comel, haha XD! kamo kamo kamo!!

2 nana-unnie : rase mcm biase je, dah lama tgk dorang mcm tu. tapi kalau gedik pon x pe la, sbb mereka comel ^^! generasi lama.. some of em still under hello project kan. my fav is always michishige, haha!

2 couzie : hoho, vocab baru?? XD

Chazzie Minho said...

nana yang busuk order wallpaper nichkhun!!! hahaha ~

~kak fai tengah bengong..sila abaikan..

NaNa PynkFaery said...

2 kak fai : baiklah, nana akan abaikan XD

Adry said...

lain orang lain citarasa kan...

nice new header... hehehe... sori lama tak ziarah...

Adry @ http://www.adrysabry.com

NaNa PynkFaery said...

2 adry :
ye.. tp perlukah hantar emel sebegitu panjang mengutuk, dan bersembunyi d sebalik nama 'anonymous'. childish~

tq ^^

♥ NANA ♥ said...

ske takahashi ai..hitomi dan sayumi. tp lelame mcm ske jgk kt kamei eri ngn junjun dan lain2 la...ekceli ske smua....haha~ kecuali gen.lame 1st batch sbb tak kenal sme XD