Sunday, June 21, 2009

Rand0m..

Nana sedang bercuti sekarang.
Sebaik sahaja tamatnya menjawab final exam 19hb hari tu, Nana terus pulang ke Kedah bersama mak dan ayah!
Keesokan harinya, Nana berpindah ke rumah Kak Nani pula.
Kasihan dia keseorangan, biarlah Nana menjadi teman di kala dia kesepian.
[ayat poyo apa nie~]

Sekarang pukul 2 pagi.
Kak Nani dah tidur.
Esok dia kena pergi kerja, maka dia tak boleh tidur lewat.
Nana pula.. bermaharajalela dengan celcom broadband ini XD.

Oh ya, header baru!
Berkonsepkan scrap-book.
Sebenarnya ini header berkembar.
Kembarnya ada di blog Kak Nani.
Kami buat bersama-sama petang tadi ^^

Ok.. Nana sudah mengantuk..
Nana patut tidur sekarang..
Selamat malam.. :)

14 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

Nana buat header tu pakai apa? scrapblog ek? cantik =)
Nway, happy holiday!! ^________^

NaNa PynkFaery said...

2 kaknoi : nana buat dengan photoshop ^^. tq, kak noi!

Scarred Soul said...

Selamat bercuti!

v(^o^)v

inna hayati said...

kim salam kat nani!!

besarnye taemin die...eh,betul kan nama dia taemin??:P

Anna J. Potter said...

2 scarred soul :
slamat bercuti kpd anda juga ^^

2 kak inna : ok, esok nana kirim salam ngan dy. dy dah tido skang ^^.
ye betol, namanya taemin :)

Chom said...

kak nana rajin lah edit-edit gambar nih..

btw, hows life? :)

Anna J. Potter said...

2 chom : mmg rajin, sbb suka.. haha. life's great so far ^^. how's yours?

Chazzie Minho said...

taeminnie!! kekeke...rambut makcik dia begitu tak boleh blah ye! *sambil menari lagu Juliette yang susah nak diikut itu*


nice header dear! pasni boleh upgrade status kat Dorkistic as layout-maker..boleh tolong unnie! hahaha...

bahan2 scrapbook anda jumpa dimanakah? Shabby Princesskah?

Anna J. Potter said...

2 kak fai : layout-maker? XD nana x reti buat ~ serius xreti. header boleh r. layout.. hoho. smpai taon depan pun tak siap kot ^^ XD.

bahan2 scrapbook tu, nana download d pelbagai jenis blog. XD tapi shabby princess yang kak fai kate tu x penah pg lagi la. best x web tu??

Chazzie Minho said...

shabby princess menarik..well, that's d only scrapbooking site that I know >.<

go check http://shabbyprincess.com/

maybe you can share us the URL// nk tgk gak..although I'm pretty bad at scrapbooking style.. textures is my only skill..huha~

Anna J. Potter said...

2 kak fai : owh, ok! nnt nana g tgk. n nnt nana bg url blog yang nana salu g amik scraps thingy tu. sbb skang nana pakai laptop kak nani. url sume ade dlm laptop nana. sila tunggu XD

Chazzie Minho said...

hait...i'll wait.. saranghey!

Anna J. Potter said...

2 kak fai : okay!

myadlan said...

wah. header baru dgn gambar yg sangat besar. good job!