Thursday, June 11, 2009

FINALE

Final exam.

Beberapa hari saja lagi.

Nana sangat takut.

Sebab Nana memang lemah dalam Bahasa Arab.

6 jam di CC, Nana dah download 700mb video-video SHINee dan lain-lain.

Dah dapat semua yang diinginkan.

Makanya..

Nana akan kuarantin laptop Nana mulai sekarang!

Selagi ada laptop atas meja, Nana tak akan study.

Bloggers,

sila wish me luck.

- Nana

p/s : I changed my english name from Angel J. to Annabeth J.
Anna = konon-kononnya hampir sama dengan Nana XD

14 comments:

Max J. Potter said...

ya, sila kuarantin~!! dan sila study hard and smart~!! semoga berjaya; doa ikhlas dari kanda. XD

Luna said...

Ok. Annabeth J.

Good luck!!!

XD

NaNa PynkFaery said...

2 kak nani dan Q :
terima kasih!

Scarred Soul said...

Dear Annabeth J.,

Thanks for your comment dear, in my blog.

All the best for your finals!

:)

♥ 나나 ♥ said...

ngeee~

WAJIB KUARANTIN!!!!

n good luck dear :)

Aamir said...

wow ... agak cepat gak final exam kakak ... x sampai 2 bulan ... pa2 pon good luck aamir ucapkan :)

Chagall said...

Fina! Study elok2! Aku tau ank boleh buat!

EmcEE_SubZeRo said...

salam.

aigoo~ pegi cc donlod eekilat. LOL


anyways~

buat yg terbaik utk final anda. ^^

ButirStar said...

nama Annabeth tu sgt cool ok?

kena kuarantin???? kesiannya laptop...

apa pun, all da best!! ganbatte!!!

Zwa_N said...

selamat berjaya..ganbatte..jia you..good luck..all the best..moga sukses buat kamu ya..(camne leh jadi endon lak ni)

xD

NaNa PynkFaery said...

2 scarred soul : no problem! hehe.

2 kak nana : tq, tq! good luck to you, too ok!

2 aamir : tu la, x smpai dua bulan. sbb short sem. pas tu akak dah boleh balik umah :)

NaNa PynkFaery said...

2 kaklong : terima kasih, nana juga sgt suka nama annabeth itu! she's my fav in percy jackson series.

2 izad : terima kasih :)

NaNa PynkFaery said...

2 chagall : okay! tq!

2 azeem-kun : salam. dan terima kasih ^^!

inna hayati said...

gud luck nana!!