Sunday, May 24, 2009

Letih~

Nana baru saja pulang dari CFS IIUM~
Hantar adik Nana..
Ya, adik Nana mengikut jejak langkah Nana [ayat poyo] dan kini merupakan seorang pelajar UIA! *tersenyum bangga* [ayat poyo lagi]

Kaki beta sudah lenguh-lenguh.
Harap-harapnya my beloved dongsaeng itu berjaya mengharungi Taaruf Week dengan lancar, dan .. sempurna.. [mengapa banyak sangat ayat poyo pada entri kali ini???]

OK.
Setakat ini saja.
Nana sedang frust.
MV Juliette yang bapak HQ sudah d released dan boleh d download,
malangnya connection sangat slow.

162mb = 9 hours = APAKAH KELEMBAPAN INI??

Tension.

Mood : -
Headphone : SHINee's Juliette

9 comments:

Max J. Potter said...

162? gila hq~! cepat naunlod!!

janedoe said...

tadi nmpk nana kat kc!adik mimi dok kc,gi hanta die.hehe

EmcEE_SubZeRo said...

salam.

oh oh. sabar2 n bertenang.

anyways,

all the best to ur adik. ^^

Luna said...

huu..huu..
tak lama lagi ada junior yang bole dibuli.. hehehe..

NaNa PynkFaery said...

2 kak nani :
ni kna guna hj split.
dah download 100 mb.
esok download lagi 62mb.. XD

2 mimi :
la ye ke.
x nampak mimi pon~~

NaNa PynkFaery said...

2 azeem-kun :
salam.
terima kasih!

2 Q :
jgn mu harap maw buli dongsaeng ku itu!

Zwa_N said...

oh cian nya..tak pa..sabar sabar.. ^^ nanti laju la tu..kn tgh exam..lupa kan sbntar..buat elok2 ^^ good luck

janedoe said...

mase tu pintu lif nak tertutup,pastu ternmpk nana.tak sempat nak jerit.hehe

Trini said...

ngee...nana..adik nana laki pmpuan...hehe (sje je notty)