Thursday, May 14, 2009

Amazing Arts

Nana nak kongsi gambar-gambar ni dengan bloggers sekalian.
Nana sangat suka gambar-gambar ni :)



----
New header, featuring Lee Minho :)
Header ni takkan bertahan lama.
Waiting for SHINee's comeback this May 19th.
Hampir pengsan tengok Taemin with his long, wavy, red hair XD
Dah SHINee wat comeback, takkan la header gambar Minho oppa lagi, kan XD.
Semalam Nana tengok 'Alone' dengan rumates.
Wah~ menakutkan~~
Tapi paling tak suka bila ada binatang mati dalam cerita tu.
Biar hantu tu bunuh orang jahat sudah la.
Kenapa anjing mati dilanggar kereta, tikus mati diramas, dan anjing lain pulak mati dipotong kepala? Tak suka!!
Dan semalam Nana tidur bukak lampu~ sebab terkenang hantu dalam cerita itu XD~

5 comments:

ButirStar said...

hebat betul lukisan yang nana post tu. Gerun pun ada, unik pun ada. kalau kaklong jalan kat situ, dah tentu kaklong akan tertipu. ngehehehe!!

long wavy red hair??? macam rambut Renji je....huhu.

best tak citer Alone tu? nak tgk la....

Luna said...

nak nengok cite tu gak..?

Luna said...

btw, smart gile painting dorang!!

Huh! bila la le wat something half amazing..

NaNa PynkFaery said...

2 kaklong : haha, mmg gerun. takot jatuh XD. uh? mcm renji? tp rambut renji tdk wavy, hehe

2 luna : nak tengok? haha, meh la pinjam ngan naaiman ^^.n yeah, the painting mmg sgt smart!

Zwa_N said...

cantik nye...pandai saya lukis ye.. =p