Tuesday, May 19, 2009

Award!


Thanks to Kak Wanie :)
Nana dapat award, yay.
Paling suka sebab award ni.. colour pink XD!
Rasanya, Kak Wanie tak ada gitau kepada berapa orang patut Nana forwardkan award ini..
Nana pilih sendiri la.
6 bloggers yang Nana ingin hadiahkan award ini ialah :
Kak Nani
Q-chan
Kak Fai
Kak Nana
Adlan K
Butirstar
:)

Nana dalam proses pembelajaran buat layout blog sendirik.

Tadi bila upload [dalam blog yang dicipta khas untuk proses pembelajaran], semuanya berterabur. Bleh~ hari tu first time buat, nampak macam elok, walaupun buat cincai saja.
Hari ni, dah buat elok-elok, terpotong pulak gambar-gambar.
Tak apa, Nana akan balik ke bilik dan buat sekali lagi!
Masih ada masa sebelum Nana mula menggunakan layout pertama Nana pada 25hb ni!
*sangat bersemangat*


Mood : Happy

Currently listening to : SHINee's Juliette


p/s : to Kak Fai, mengapa pandangan kita tentang Juliette amat berbeda sekali XD?

p/s 2 : Bila tengok kawan-kawan bloggers dan kawan-kawan di SFI semuanya ada English name, Nana juga nak ada satu. So, setelah beberapa minit berfikir, Nana memutuskan untuk menggunakan Angel J. Potter.

Angel
= Because she is my fav. in the flock [Maximum Ride]

J
= Perlu beritahu kah? Fellow shawols pasti sudah taw.

Potter
= Kerana Nana suka Harry Potter. Dan juga, kerana Kak Nani guna nama itu juga XD. [Alasan apakah ini?]

p/s 3 = sila maafkan p/s 2 di atas yang terlalu panjang itu.
Okay lah, Nana maw gi main angklung ni. *waves*

*pops out*

16 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

Angel J. Potter?
Sesuai lah.. nama tu menampakkan ciri bahawa Nana memang adik Nani. (Tetiba lak buat penilaian sendiri) ^^

Cam best je main angklung, Nana..

Zwa_N said...

ai..utk sy xde ke?

angklung lg..xlama lagi tgn pon jadi angklung..huu best tu~

NaNa PynkFaery said...

kak noi : penilaian yg tepat! hehe. nana suka cara anda menilai.

ya, mmg best main angklung ^^

Chazzie Minho said...

hehe...my english name is Chazzie, korean name, Choi Haneul, chinese Xiao Fei, and of course, my name Fairuz ^^

hmm.. talking about Juliette.. only Jonghyun shines in the song, and he tries very hard to sound like Michael Jackson. Hmm, how should I put it into words... well, simply said, it didn't hit my ear like Super Junior, 2AM and 2PM's comeback.. good luck Minho and friends! hahaha... *cam ape plak comment*

thanks for the gift! I'll add it asap..

main angklung?kekeke.. last week i played recorder.. kat umah tgh try lagu Gee acoustic style..

last but not least.. bogeoshipda!

EmcEE_SubZeRo said...

salam.

oh oh. tahniah sbb nanakun dpt award ^_^ *tepuk2*


slmat ber-angklung! XDD

Luna said...

woohoo! Hello Angel J Potter, saya Luna K. ehem (whispers) Potter. hehehe...

NaNa PynkFaery said...

2 izad :
tangan mana leh jadi angklung~~

NaNa PynkFaery said...

2 kak fai : my korean name is Shin Rinrin [ni guna name generator, hehe!], my japanese name.. Reina Michishige XD. chinese name, xde~ haha. Bagi la satu chinese name yg comel utk nana!

pasal juliette itu, well.. konklusinya ialah.. pandangan kita x sama [krn beta sgt suka lagu itu], jadi, tidak mengapa lah XD!

smalam kelas teori angklung bersama cikgu [x ingat nama, tp tiqah kata dia ajar gamelan] sangat best! sangat enjoy! tiba2 rasa sayang sama cikgu itu! haha~~~

NaNa PynkFaery said...

2 azeem-kun :
salam!
dan terima kasih.. hehe

2 Q-chan :
uh, kamu potter juga kah? haha

Zwa_N said...

awat nya..xleh ka?mana la tau..kot kot la kan xD...haha..jia you in ur angklung career =p

inna hayati said...

susuwai...pink award. :)
selamat berkenalan Angel J Potter. ^_^

myadlan said...

OMG. tiba2 dapat award plak. thanks eh! the award colour suits my blog nicely.

selamat belajar buat layout blog ye. payah tau mula2. tapi its worth it.

em.. maybe my english name is Allen Kay. haha :P

NaNa PynkFaery said...

2 izad : thanks, ne ^^

2 kak inna : terima kasih ^^. selamat berkenalan juga!

2 adlan : alamak, lupa nk gtaw kat adlan yg nana ade bg award. nasib baik adlan dtg melawat, hehe

♥ NANA ♥ said...

err....itu kak nana....beta ke? kang salah amek wat malu je huha~!

25th ni maw launch ur new template eh? i'll wait XD

NaNa PynkFaery said...

2 kak nana :
yes, that kak nana is u!! hehe.

pasal layout launching itu,
ntah la. kalau sempat, sempat la.
sbb nana ade exam 26~~

♥ NANA ♥ said...

oo..tq~! XD

and good luck (^0^)/