Thursday, February 12, 2009

Angklung + Rombakan Blog Links

My very first angklung performance.

Nana x rasa gementar langsung.

Mungkin sebab perform ramai-ramai kot? XD


How's the performance?

The performance is OK! *smiles*



Sekarang, mari bercakap pasal angklung practice.
Nana dah lama x update blog, tak sempat.
Practice sangat dahsyat.
Hari-hari.
Dari petang sampai malam.
Practice yg last, iaitu semalam; bermula jam 5 petang,
berakhir jam 12 malam.
Letih.. tapi Nana SANGAT suka main angklung~ ^^

Nak tulis lagi~~
Rombakan blogroll secara besar-besaran.
Sebelum ni, link-link para bloggers berterabur di sana sini,
dan amat susah bila Nana nak cari link yang sepatutnya.

Maka..

Jajang!!
Boleh lihat kamu berada d kategori yang mana satu..
Jangan risau, semuanya kategori yang 'bersinar-sinar'.. XD

Mood : Happy, dalam proses penyembuhan dari batuk-batuk
Headphone : Noona Nomu Yeppo [Boom Track] by SHINee

7 comments:

wanie sk said...

akak bnyk kali nmpk nana kat centre td tp xdpt tgk nana main..uhuk2..bila lg nana main ha???pas kls arb tdje dpt tgk depa perform..bestnye..dlu time 1st year akak ye,ye kata nak join..skrg da 3rd year da n da mcm lmbt lak..hehe..xpe..akak chayok2 dri belakangje:P

Adam Bin Ahmad said...

oh ok....thanks eh...nnti kamek link kan blog anda di blog kamek....hahahahahaa

EmcEE_SubZeRo said...

salam.


first of all. tahniah di atas persembahan sulung angklung anda.

mesti hebat kn? *tepuk tepuk* tapi kne la ltak vid ke at least mp3 ke. hehehehe!


p/s: wah. i'm in the SHINING MVP! thanks. an honour of mine. ^^

pembebel yang setia ~ said...

haha, kcik fiena, seb bek men angklung tak pakai suare ek, hehe :))

NaNa PynkFaery said...

2 kak wanie :
kak wanie ni saja taw~ dah nampak nana, nape x tego~ nak gak kenal kak wanie ni yg mana satu >.< wuuu.. sedih~

2 Adam :
bagus! nnt sila add blog nana di blog anda~

2 azeem-kun :
w'salam. terima kasih atas ucapan tahniah tersebut ^^! vid.. ntah la. ari tu ade kawan record, tp x mintak pon ngan dy. x sempat. minggu ini amat cbuk ^^

yeah, shining mvp ^^!

2 couzie-chan :
tu la. kalau kena nyanyi~ hoho. lingkup la persembahan itu

ButirStar said...

tahniah~! tahniah~! bestnya dapat main angklung. Kaklong tak berani nak main sebab nanti benda angklung tu akan pecah berkecai...haha! just joking. anyway, harap2 batuk nana dah hilang.

thanks for putting me on ur shining blogging mates, haha!! *mata bersinar sinar*

NaNa PynkFaery said...

2 kaklong :
jgn risau, angklung itu tahan lasak. tak pecah punya. nana pun pun goncang kuat gila, tp x pecah pon. >.<

yeah, anda berada dlm kategori shining mates! hehe