Friday, September 5, 2008

Renji is back!

setelah hampir sebulan Nana berpisah dgn Renji (my lappie toppie), akhirnya Nana dan Renji disatukan kembali. Terima kasih kpd ainCOM kerana me'repair' Renji kesayangan Nana (kpd Fazli, jgn ingat saye dah lupekan ape yg awak dah buat pada Renji saye!)

ainCOM cuma ada Photoshop CS3 (ini memerlukan intel pentium 4). Renji Nana bernafas dengan intel celeron saja, jadi Nana cuma leh pakai photoshop CS2. So, terpaksa la hantar g kat sorang sister ni, dia tolong install kan. Tapi, dy bagi photoshop version 7 pulak, zaman batu punya photoshop! menci~~

Bila balik rumah, owh, rupanya technician kolej mak Nana ade photoshop CS2!! maka, Renji Nana dah lengkap dgn CS2 skang nih. Nak lepaskan gian lame x photoshopping, maka Nana wat header baru. Para bloggers leh tgk d atas. Header kali ini bertemakan ICHIGO MASHIMARO - Matsuoka Miu. Seperti biasa, mesti ada kale PYNK. hehe.

SALAM RAMADHAN kepada para bloggers yg Nana sayangi!!

6 comments:

Trini said...

cne nana wat fairy tulisan pynkhpness kat header comel ats tu transparent?

NaNa PynkFaery said...

2 trini :
gambar fairy tu, brush. transparent? maksud trini, yang rectangle tu ke? kalau yg tu, buat rectangle cam biasa, pas tu kat blending option die, adjust transparency.

Chazzie Fairuz said...

nana-cha! it' been a while tau2 selonggok entry kamu letak..

huha~ I'm in designer's block for a week! langsung tak wat graphics..tapi tadi balik dari umah trus ngadap Esben ada la dkat 10 wallpapers kita buat..

I like this header..cam innocent je..hehehh..good job!

NaNa PynkFaery said...

2 chazzie :

tq, tq ^^.
innocent ek?
nana pon rase mcm tue!

Trini said...

owh...tq nana! ur edited pics are beautiful..

NaNa PynkFaery said...

2 trini :
tq ^^