Tuesday, September 23, 2008

TAG (tq, Nqb!)

Each player of this game starts off with 15 weird things/habits/little known facts about yourself. People who get tagged need to write a blog of their own 15 weird things/habits/little known facts as well as state this rule clearly. At the end, you need to choose 5 people to be tagged and list their names. No tags back.

1. Sangat suka makan coleslaw.
2. Teringin sangat nak belajar bahasa jepun ..
3. Tak suka pegi kelas lewat.
4. Benci manusia yang lembab (lembab buat kerja, lembab bercakap, lembab berjalan, lembab sebagainya lah!)
5. Suka beli lipgloss, lipbalm, lipshiner dan yang seangkatan dengannya (tapi sampai skang tak pernah ada lipstick). Nana ada 5 beg, so Nana simpan satu dalam setiap beg. Tapi, sempena bulan ramadhan, Nana juga berpuasa dari sebarang lip-thingy, ^^''
6. Sangat malas baca buku pelajaran, tapi suka baca novel yang ada naga (maksudnya, ber’genre’ fantasi)
7. Malas pakai compact powder. Pakai Silky Magic Powder tu je. Mudah dan pantas.
8. Dah lama tak tunggang basikal.
9. Suka buat wallpaper & animated gif.
10. Tak suka manusia yang kebodohannya tahap melampau.
11. Sejak jadi peminat SHINee, Nana tido lewat setiap malam (layan all the videos and mp3s, ulang 20 kali pun tak boring lagi)
12. Suka potong kuku. Selang dua hari, kuku saya akan dipotong. Jadi, kuku saya sentiasa pendek, kemas, bersih dan comel.
13. Tak tahan panas.
14. Tak suka makan durian.
15. Currently, senang jatuh hati dengan lelaki yang lebih muda. Eg : Taemin (15), Minhwan (16), Chinen Yuri (13). Hmm.. Natural pedo, haha!

Nana nak tag :
Kak Nani
Butirstar
Hanis
Mimi-san
Q-chan

13 comments:

EmcEE_SubZeRo said...

salam.

woh. minat org lebih muda? sy minat org lebih tua.

yui~

haha

NaNa PynkFaery said...

2 azeem :
nmpaknya kita terbalik.. hehe.
well, ini currently punya. keBIASAannya, nana suka yang.. ala yg biasa2. tak la tua sangat, cam yama-p tu ^^

NaNa PynkFaery said...

2 azeem (again) :
lupa pulak. w'salam ^^

Chazzie Fairuz said...

welcome to pedo society! you know what's the name in shineee.net's group of noona's?

PNT - perverted noona team! hahaha corrupting mind since may 2008!

tu blum lagi nana tgk HERO from the group SMASH.. younger than Taemin..rambut mangkuk yg sgt perfect..

have u watch starking featuring mcmong and shinee? sgt lawak but prepare boxes of tissue first!! *minho!!!*

EmcEE_SubZeRo said...

ngehehehe.

yama-p? yamamoto genryuusei? hahaha

what do i like about older girl?

they're damn cute when they're cute and they're damn cool when they're cool

hahahaha. ntah pape jek

saru said...

meh ar naek beskal saru ahaha :)

Adry said...

tag.. tag.. tag... hehehe

uiks. suka orang yang lebih muda yer...


Adry @ http://www.adrysabry.com

ButirStar said...

akak dah tag dah~!! huhu~!!

NaNa PynkFaery said...

2 chazzie :
which starking ep, eh? yang mc dia suke peluk2 taemin tu eh??

SMASH tu, idol group korea gak eh?

2 azeem :
yama-p tu yamashita tomohisa, lah~
haha, alasan ape tu~~

2 saru :
leh ke naik beskal saru? ^^''

2 adry :
mmg byk tag sjak dua menjak ni.. ^^

2 kak butirstar :
yay! tq~!

Chazzie Fairuz said...

ha'ah..kang hodong sgt suka kat taemin!! hahaha..

SMASH is a new idol group under TN Entertainment. tokey: Tony Ahn..ex-H.O.T.. diorang ada mini album..lagu buat sndiri, dance choreograph sndiri..pndai men alat muzik..nyanyi live = now I'm a fan! haha..

anyway, nana slalu cr vidz shinee kat mana ek (slain shineee.net)

NaNa PynkFaery said...

2 chazz :
nana gelak tahap maximum tgk kang hodong tu! suke btol dy kat taemin. mase dy peluk taemin tu, kawan nana kate 'macam peluk anak dapat 8A!', haha.

nana baaaru je boleh download kat shineee, sbb post baru je mencecah 30 ptg tadi.

sebelum, nana download kat youtube yg high quality, and samun kawan-kawan nana punye. kte org mcm ade satu network, network peminat shinee! sape2 download ape, gtaw je, nnt yg lelain g bilik dy, samun vdeo yg baru d download tu. ^^'''. kak fairuz download kt mane?

Hanna J. Potter said...

wei~~ kena tag?? ngehehe. sat gi kak nani jwb, huhu. saya pun suka kanak2 cam yuuri tu, hehe, gilalah sapa yg tak suka dia~~!

Chazzie Fairuz said...

akak pun from youtube and shineee.net...akak join shineee dah lama..since shinee debut, so mmg sources dari situ la..

huha~ around me orang yg minat shinee cuma k.aton(taemin), nanae my sister (onew) and nona my sister (jonghyun, you (taemin) and me.. yg lain sumer mmber online..

we got shinee Malaysia tapi tak active..tak tau nape..