Friday, August 31, 2007

Boring tahap dewa ..

Image Hosted by ImageShack.us




dah 21 hari berlalu, hari ni baru ade mase update blog.

Hari ni, bebetol adalah hari yg sgt membosankan bg Nana. Mane x nya, smalam, one of muh rumate, kak wanie yg chumell dah bertolak balik kelate, midbreak dah mula. Pg tadi pulak, the other two of muh rumates iaitu kak shida yg ayu dan kak bell yg mesra alam pon dah bertolak balik ke t’ganu. Ape lagi? Tinggal la Nana sesorang kt dlm bilik yg luas nie! Bosan nye ..Bile teringat balik, baru smalam je Nana bergelak ketawa ngan Kak Shida n Kak Bell. Smpai merah pipi, sampai lenguh rahang kteorg ketawa. Ari ni da tinggal Nana sorang. Mase Kak Bell balik awal pagi td, die x smpai hati kejutkan Nana yg tdo x igt dunia. Die juz tinggal kan message, “Nana, Kak Bell balik dulu ek.. Jg diri, ajak la kawan Nana temankan. Bye.”. Owh, baru Nana teringat, Nana terpaksa tdo sesorang la for one whole week.. baik ajak kawan, namo r duduk sesorang smpai seminggu..Kenape Nana x balik umah mase midbreak?? Tentulah kerana kewujudan program Biro Tatanegara tue! Penyibuk, wat sehari sudah la .. ni wat smpai seminggu. Habes sume cuti .. sbb tue la Nana x dpt balik umah!! Huu, x pe lah. Mmg r rindu ngan mak, tp pagi td Mak dah call. Terubat la rindu d hati beta pada Bonda yg tersayang. Ape pon, mmg Nana boring tahap dewa hari ni!! X boleh nk bergurau senda sesame rumates tersayang lagi, selama seminggu!! Xpe, jap g Nana nk g menapak g Mahallah Maryam. Nk g pinjam cd drama jpon ngan Marina-san. Tatkala menonton drama jpon yg best2, tentu lah mampu menghilangkan kesunyian dan kebosanan. Ok lah, la8er days!

5 comments:

Senaka Ryu said...

hoho, ksian kawan aku sowrang nih.

e-zul said...

hehe,

duduk sorg2 dlm dorm mmg 1 mende yg plg bosan dlm dunie.

NaNa PynkFaery said...

mmg bosan .. mcm nk mati je. hopeless betol

Hanna J. Potter said...

bila lagi nak jadi raja dlm rumah?

NaNa PynkFaery said...

haha, betol tue. walopun boring sesorang dlm bilik tue, yg best nye ialah nk menyanyi ke melalak ke xde sape kecoh!