Friday, August 10, 2007

ending HYD 2

Akhirnya Nana dah abes menonton Hana Yori Dango 2. Walopun pada permulaan nya, saket jantung Nana mase menonton HYD 2, tp bile masuk episode 4, hati Nana mula bahagia. Sbb dah taw sebab Tsukasa layan Tsukushi mcm tue. Mula2, mmg Nana pk, ape dah jadi ngan Tsukasa. “Mungkin die pura2 benci Tsukushi, spy mak die dah x susahkan keluarga Tsukushi lg. Jd, maksud ny die buat demi kebaikan Tsukushi.” Ape ni?? Ini alasan yg wujud dlm cite Hindustan je. Korbankan kebahagian diri, berpura2 membenci kekasih hati demi melindungi nya. Alasan bodoh apa tue. Spatut nya dah tgk dr 1st season, dah taw character Tsukasa, x mungkin tumpas dgn ugutan bodoh mak die. Sbb nya, Tsukasa sgt kuat, x pernah gentar dgn ugutan2 mak die yg x guna tue. Tsukasa terpaksa lupakan Tsukushi atas sebab yg sgt mulia, atas sebab perikemanusiaan. Ape kah sbb yg d maksudkan itu? Tgk sendiri la HYD 2 ea ^^. Ape pon, x keysah la. Yg penting ending HYD 2 sgt menghiburkan. Berikut adalah kronologi episode akhir HYD 2!


Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

Senaka Ryu said...

yahahaha, mao-chan gf kesayangan aku!! oi nana, ko rase muke aku de iras matsujun x?

NaNa PynkFaery said...

sorry ar, x de rupa langsung

Hanna J. Potter said...

matsumoto jun tak hensem, flabby, double-chin..ee, huduh..

NaNa PynkFaery said...

semua tu ciptaan Allah. hehe