Tuesday, April 14, 2009

The enD

[Yang bawah sekali tu.. Sciences of Quran. Maaf la, terpotong dengan marker pen pula XD]


Seperti yang rakan-rakan bloggers dapat lihat dalam gambar di atas, Nana sekarang bebas dari sebarang exam XD [ayat apakah ini?].

Owh, subjek yang terakhir iaitu Science of Quran sudah selamat dijawab petang tadi. Oleh kerana terlalu happy, Nana potong subjek tersebut dengan marker pen [seperti yang tertera dalam gambar berkenaan].

Tadi Nana dinner dengan Syasya buat kali terakhir [untuk semester ni]. Malam ni Syasya dah balik Kelantan. Semester depan pulak baru jumpa Syasya. I’ll miss her.

Nana tak balik lagi. Tunggu Pony, dia ada lagi satu paper. Tak sabar maw balik rumah. Jumpa Mak, Ayah, Kak Nani, Iman, dan kucing-kucing kesayangan sekalian!

Malam ni Nana maw bersuka-ria di cc! Ada banyak benda yang perlu di download sebelum balik rumah. Yay!

11 comments:

wanie sk said...

wah..best nye..akak jugak hbs 18..sobs2..tahniah..selamat bercuti n jgn lupa my animated name,wink2 ^-^

NaNa PynkFaery said...

2 kak wanie : 18? paper ape ek?

ButirStar said...

omedeto!!!

seronok kan bila dah habis exam?
kaklong kena wat soalan untuk bebudak form 2. next week depa ada Standardized Test 2.

selamat bercuti. don't forget me, no?

keTiDaks3mPurNaAn_Luna said...

anda.. saya tak sempat makan dengan anda wat kali last before cuti... ;(

i'll miss you for the whole two weeks...

see you so0n huney!

emy said...

huhu...

wah..da abes exam....

bes nyer....

tp, xper..aku besok pagi kol 11 da merdeka!!!!

huhu

NaNa PynkFaery said...

2 kaklong :
mmg seronok~
happy~~
nana baru balik dr pudu.
td g beli tiket.
x sabar nk baliK~~

2 Q-chan :
wuu~~ rindu sama kamu~~
langsung x jumpa kamu...

NaNa PynkFaery said...

2 emy :
wah, skang mesti ko da merdeka kan?
tahniah, tahniah!
bile balik??

Max J. Potter said...

yay~!! adikku sudah merdeka~! lekaslah pulang wahai adikku~! banyak gosip ingin kukongsi bersamamu~!! haha.

Chagall said...

wow~! exam anda sudah tamat. Suka la...kan...ni kat sini aku tak habih lagi. eh~ start pun tak lagi... hehehe!

NaNa PynkFaery said...

2 ace : owh, x mula g ek. slamat ber'exam' XD!

2 kak nani : tunggu... fina balik 17 ni. saaaat ja lagi XD

Aamir said...

wah ... seronok la kak dah habis exam ... aamir minggu depan baru nak start ... huhuhu ... sedih2 ... dah rindu sangat nak balik perlih ni ...