Friday, January 11, 2008

Quiz Masscom..

Utk menghadapi quiz mass com pada ari ni, Nana dah bace n memorize the whole chapters (1, 2 n 3), the best i could. Memule plan nk g CAC naek bas. Tapi tunggu dkat stengah jam, xnampak batang idung bas pon. So, kite org mule la menapak ke CAC.

Bile smpai, kite org rehat la kt luar banquet CAC tu, tapi ade sesuatu yg musykil d fikiran Nana. Ehh .. nape x ade kerusi n meja pon? Nana sempat g bergurau ngan Syareefa, ckp kite kene wat quiz atas lantai coz x de kerusi n meja. Gurauan Nana n Syareefa akhirnya jadi kenyataan coz mmg kite org terpaksa wat quiz atas lantai CAC!!

Nk marah tol.. xselesa langsung. Syareefa kt seblah Nana, ntah bape kali tuka posisi. Question paper die tu, kejap kt depan, kejap kiri, kejap kanan. Same la ngan question paper Nana, lembik lunyai dah mase antar ke depan. Seb baik la soklan true false n multiple choice question aje. Kalo esei, mesti dah buruk tulisan. Pendek kate, patutnye kejadian mcm ni x terjadi la. Kt IIUM plak tue, name pon international, pengurusan pon patutnya level international gak le. Ade ke suruh bebudak jawab test atas lantai. Sedih ah, mcm mangsa banjir ajek.

Tp bile pk balik, kelakar jugak. Macam makan kenduri beramai-ramai. xpe lah, pengalaman baru. hehe.

Image Hosted by ImageShack.us

Amik tempat memasing dulu, sementara tunggu question paper d edarkan.

Image Hosted by ImageShack.us

Nik & Syasya : Ape la malang nasib kite ni?

Image Hosted by ImageShack.us

Aiseh .. no words can describe this picture. Or maybe I can use "mangsa banjir d UIA ..", hehe.

4 comments:

3-Nie said...

quiz atas lantai?
uiks...
dahsyt gak tuh.
mne nye pg krusi2 sume?
ala, ciannyer..
xp, bukn senga nk rse pengalaman cm tuh.
enjoy!

NaNa PynkHappinesS said...

sume kerusi dan meja dah pupus agaknye, 3nie.

Valentino said...

sian kat nana.
haha

Aamir a.k.a. The Aniki said...

fuhlamak ... xsgka ada gak tmpt yg buat test ats lntai ... agknya dh sngal sgt kot ... hahaha ... pa2 pon sy ksian kt kak nana sbb tpksa buat ats lntai ... xpa la nk buat cmna kn? xkn nk buat mogok bsar2an lak kt uiam psl xleh buat test ats meja ...