Monday, January 4, 2010

FREEZE IN UNISON

Date : December 31, 2009
Time : 1:oopm - 1:04pm
Location : IIUM CENTRE








Photos by Freddy :)

Personal Comment : Hari itu sangat panas~ Namun ku gagahkan jua berdiri berjemur di situ. Agak kecewa kerana ramai yang pada mulanya kata mau join tidak memunculkan diri pada hari dan waktu yang sepatutnya. Tidak mengapa lah, kerana event ini masih berjaya walau pesertanya sedikit cuma ^^. Cukup untuk menarik perhatian awam, nghee XD. Dib, nanti kita buat lagi ok?


Mood : Pening
Headphone : Back 2U by 2PM

p/s : Para peserta terdiri daripada BENL students semata-mata O.o..
p/s lagi : Malas nak upload banyak-banyak, connection slow~

7 comments:

Luna said...

ye Dib! nanti kita buat lagi!!!

XD

ButirStar said...

cantiklah tempat korang XD

jeles nyer....ngah3!!!

Aamir said...

ni bukan sama cam yg taun lepas ka bila tah kan? btw terbaek la freeze walaupon x ramai orang ^__^

p/s : thumbs up!

Anna J. Potter said...

Q : nnt kta ajak dib ^^

kak long : nghee, terima kasih ^^

aamir : tq ^^! nghee :)

Trini said...

sbnrnye tal phm ape pesra freeze ni? npe u guys freeze in unison kat tgh2 centre tu? enlighten me pls...

Anna J. Potter said...

nining : hmm.. nining taw KL Freeze tak? mcm tu la ^^. cuma ni version yang lebih kecil, nghee. you can always search for KL Freeze on youtube ^^

myadlan said...

ish3.. mesti abis berpeluh2 dok berjemur kat tengah hari yang panas. len kali bawak payung la. hehe