Saturday, January 16, 2010

Letih T^T

Nana ada sangat banyak assignment yang perlu di'submit' minggu lepas. Dah muak tengok artikel bahasa inggeris~~ setiap malam cuma tidur 2-3 jam. Dan ada dua malam yang Nana tak sempat langsung nak melelapkan mata kibat assignment-assignment ini. Mata saya sudah kelihatan seperti mata panda. Ya, comel, saya tahu XD.

Weekend ni, Nana sudah berehat sepuasnya. Minggu depan ada lagi dua assignment. Mata saya terus bertukar ke mata panda sebaik sahaja memikirkannya, haha.

Ok, nanti kita sembang lagi. :)

p/s : Owh, CNBLUE baru saja debut di Korea tiga hari lepas. A bunch of talented teenagers they are. Perfect in live performance. Junior-junior FT Island ini memang tidak mengecewakan. [Is 89er a teenager? LOL]



Mood : -
Headphone : Oetoriya by CNBLUE

4 comments:

Luna said...

Saya 89er.

Dan saya bukan teenager. CN Blue jjang!!!!!!!!

Jai said...

Jangan risau Anna. Your efforts will never become wasted. UIA student always strive for the best. ;)

ButirStar said...

mungkin bulan ni adalah bulan penat sedunia. kaklong pun penat jugak. penat naik tangga turun tangga, penat main volleyball...hahahaha

Milloow said...

suka korea juga yaaa?