Tuesday, October 20, 2009

Kembali Happy

Semalam, mood Nana kurang baik diakibatkan oleh satu kejadian yang tidak disangka-sangka akan berlaku. Nana sudah faham perasaan Encik Jaebeom sekarang apabila perkara lama diungkit kembali.

Nana rasa tak perlu komen panjang lebar di sini. Semua orang bebas blogging tentang apa saja. Semua orang pun tahu hakikat tu kan? Asalkan tak menentang kerajaan sudah lah. Nana tak mau masuk penjara kerana blog XD.

Bebas. Nana percaya term tu memang diaplikasikan dalam dunia blogging, maka suka cita Nana ingin tegaskan, semua entri yang Nana pernah post sejak hari pertama Nana menjadi blogger akan KEKAL di sini, dan Nana tak akan padam mana-mana entri pun.

Lupakan hal yang tak menarik itu, lihatlah di atas! Header baru XD!

p/s : Kak Fai, tengok la. Header Nana pun ada butterfly juga XD!

Saya sudah tak bad mood lagi kerana ada banyak perkara best pada hari ini. Buat apa fikir perkara yang tak menarik dan mengusutkan otak? XD

Waiting for the fifth episode of Minami Shineyo XD! *stalks youtube*
Erk, belum ada.. >.< *stalks lagi*

Mood : Kembali Happy
[Inilah asal-usul tajuk entri pada kali ini]

Headphone : SHINee Girl by SHINee
[Mungkinkah lagu ini dicipta khas untuk Nana? LMAO, ini sangat random!]

7 comments:

Chagall said...

good! tak yah sedey2 pasal menda yang tak patut disedihkan pun. okay?

ღn0n0iღ said...

Bagus Nana!!
Suka bila tau Nana happy camni.. no moody-moody ok..
Nama pun Pynk Happiness kan?? ◕‿◕

Every moment is an opportunity for you to be HAPPY (^_^)v

Fairuz said...

ye..sy lihat rama2 itu...
tapi kl anda tukar layer bending option to something else maybe look better.. hard light? i dunno..
ni nmpak kabur2 la..

hehehe~ that locka part is too funny and epic!

the only part in this song yg menarik is the percussion part.. 2nd sone after sorry2 yg menghighlightkan bunyi percussion..

overall, header baru sgt jjang!!
ring ding dong
ring ding dong..
*sila sambung! * lolx

Anna J. Potter said...

2 ace :
okay :)

2 kaknoi :
terima kasih :)! *hugs!*

2 kak fai :
dinggy ding dinggy ding ding ding!
dah sambung XD.

ah, dia nampak kabur sbb nana sengaja kaburkan. nana pun tataw apa motif nana buat mcm tu. *pening*

inna hayati said...

lupakan yang tak hepi...cherished happy moment.oke nana.
:D

CaRiSbRoOk_ItAm said...

sadness is stupid. so, dn't be stupid by feeling that. hua3. -end-

Max J. Potter said...

ya, tidak perlu bersedih lagi. perkara begini mmg biasa. lgpun kita sbnrnya bertuah, dpt melihat secara live apa itu birds of a feather flock together. haha. bila nak tulih cerita hot seterusnya?