Wednesday, June 4, 2008

Happy B'day to the three of us!

Hari ni, Nana dah melangkah ke usia puluhan, tak belasan lagi mcm dulu ^^.

Nana nak ucapkan 'Happy Birthday' buat dua kawan baik Nana, Kak Tikah and aFiq. Walaupun dah lama sangat tak jumpa dowrang, kami masih berhubung.

Nana ingat lagi masa Nana form three, tempat duduk Kak Tikah di sebelah Nana, n aFiq pulak depan Nana. Nana rasa sangat menarik tiga manusia yang berkongsi tarikh lahir yang sama boleh duduk bersebelahan macam tu dalam kelas. [Ah, lupa nk beritahu rakan2. Kak Tikah dan aFiq ni kembar seiras.]

To aFiq n' Kak Tikah : Fina rindu banget sama kamu berdua (=^^=).

Image Hosted by ImageShack.us


* 'Fina' adalah nama panggilan Nana dalam keluarga, dan sesama rakan-rakan zaman skolah ^^.

Terima kasih untuk Kak Nani yang chumell selalu atas ucapan hari jadi yang sangat bermakna itu. Fina sayang Kak Nani ^^.

.:: Nana-chan ::.

5 comments:

EmcEE_SubZeRo said...

salam.


salam hari lahir ya nana-chan. ^^

stdy hard. jgn nakal2 ya. hohoho

Aamir said...

selamat hari jadi kak nana ...

semoga Allah murahkan rezeki dan jauhkan dari segala pnyakit dan bala ... amin

NaNa PynkHappinesS said...

2 en. beliau :
tQ, jgn risau. nana xkan nakal2 ^^.
mari lah kita bersama2 study hard!!

2 aamir :
tq, tq utk ucapan tu, dan utk doa aamir jugak. arigatou ne!!

EmcEE_SubZeRo said...

study hard ya? harap maaf.
en beliau cuti skrg.

smpai 7 july!

XD

NaNa PynkHappinesS said...

2 emcee :
owh, cuti??
nana cuti 17hb ni, smpai 7july jugak ^^