Saturday, February 16, 2008

Nana yang bosan ..

Image Hosted by ImageShack.us


Sabtu, adalah hari yang saaangat indah. Cuti!! X ade kelas, x perlu bangun awal, x perlu jalan kaki menempuh rintangan utk ke kelas, boleh bangun lewat, bermalas2 atas katil.. memang hari yang sgt indah. Jadi, mood Nana selalunya baik pada hari sabtu. Tapi bila xpegi kelas, Nana saaangat bosan .. sangat-sangat bosan..

Hmm .. ari ni Nana xde idea, tataw nk tulis pasal ape. *brainstorm..*

Nana rase nk tulis pasal PC ICON lah. Icon2 pc ni banyak kepentingannye. Tapi bg Nana, kepentingan yang paling best ialah utk men”chumell”kan laptop / pc anda!! Well, Nana dah x ingt berapa org puji ke”chumell”an laptop Nana disebabkan kehadiran icon2 chumell nie. Coz folder2 dowrang rupanya mcm ni :


Image Hosted by ImageShack.us

Compared to mine :

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

p/s : dlm gambar ke-5, folder yg namanye "titik berkuasa" tue, sebenarnya adalah "power point" yg d translatekan ke dlm bhs melayu.

Jadi kesimpulannya, anda semua perlu lah memiliki semua icon2 chumell ini kerana :

.::. Folder2 akan kelihatan chumell.
.::. Folder2 akan kelihatan “kawaii”.
.::. Folder2 akan kelihatan comel.
.::. Folder2 akan kelihatan cute.

Sekian, terima kasih.

Yang bosan,
Nana

11 comments:

ImaginE said...

hohoho...cumel2....tapi yg ganas2 sket x da ker...

p/s...penah baca kat tag naqib yg nana punya mak dulu neh pengetua mrsm beseri kan???hurm...neh farhinaa ka??

Nining Ngadimun said...

chomellnye nananannaanananaaaa!!!!
cane wt cumil cenggitu..

NaNa PynkHappinesS said...

2 wawa :
wowey .. u spelled my name correctly. knal ka?? haa.. yg ganas2 xde. mungkin ada, tapi nana x minat la yang ganas. x comey. hehe.

2 nining :
nining g kt yahoo or google, type "pc icons", beratos web yang ade icon comel2 ni akan muncul ^^. nanti nana ajar cara nk guna ek?

ImaginE said...

wey...x kan nana dah lupa kat kami kot...dulu kita mengaji sekali la kat umah cekgu nordin tuh...igt lagi x???

NaNa PynkHappinesS said...

2 wawa :
ni jamilatul wahidah ka??

ImaginE said...

uih...nama penoh siot...haha...ya ya...itu saya...

NaNa PynkHappinesS said...

2 wawa:
haha!! awat xgtaw awal2!!

Muadz said...

emmm.. alhamdulillah.. dek kerana folder yg chumelz..dua kawan lama telah bertemu dgn gumbira nya.. di sini .. di saat ini..di blog ini..

menitis airmata keharuan..

:)

thanks for the comment nana.. dan sgt ceria di sini

ImaginE said...

aduih...nak gitau camna...mana nak tau yg blog neh hampa punya...lama gila x jumpa dowh...huhuhu

NaNa PynkHappinesS said...

2 wawa :
xpa, pas nih kite chat kat tag pulak, ok!! hehe.

2 bro. muadz :
tu la, hanya kerana kechumellan icon, akhirnya bertemu dgn kawan yg dah lame sgt x jumpe. rasenye last time jumpa, taon 2000. dah 7 tahun ..

ichigo said...

omg nana chan..this is my first time visiting ur blog and i really love ur blog because i think u're sooo cute and so sweet and u love anime too so we're gang!! hahahha, btw, i'm dira, kawan wanie! can u pls teach me how to have those cute icons!!! btw, if u like to visit me pls send me ur email to

izadira@hotmail.com

jaaa neee!!