Tuesday, July 22, 2008

Free Beijing Olympic Ticket!

Rasa dah lama sangat Nana x update blog nie. Sibuk sangat sejak mula sem 1 tahun kedua ni.. Okeh. Baru-baru ni Nana dapat satu e-mail, yang memberitahu Nana dapat tiket free ke Beijing Olympic. Nana taw, mesti e-mail penipu punya. Isi kandungan e-mail tersebut ... memang kelakar, sampai Nana dan kawan Nana (yang turut bersama Nana membaca e-mail tersebut) gelak kat depan PC tue. Jadi, Nana pun nak kongsi dengan rakan-rakan bloggers Nana ^^!

---





IT'S TRUE!!!!!! YOU GET 8 TICKETS TO ALL THE EVENTS, 4* HOTEL ROOMS, FOOD, CAR & FREE ROUND TRIP AIR FAIR. FOR 21 DAYS IN CHINA. GOOD LUCK!






Answer the following questions to win tickets to the Olympic games.

1. Which student seems to appear tired / sleepy?
2. Which ones are male twins?
3. Which ones are the female twins?
4. How many women are in the group?
5. Which one is the teacher?
6. Which two just finished a joint?









I guess you're not going ..

7 comments:

nas_eyre said...

Hi, Fina! Hehe! Absolutely you can't go because their facial expressions look just the same. Hahaha! Pandai depa kan....?

NaNa PynkFaery said...

mmg pandai! gelak cam nak mati depan pc tgk gambaq ni.. hehe

Chazzie Fairuz said...

yi?well, it's too heavy kot... where did you put it? wanna see...

anyway, Adrian tu for me...horror la..hahaha

EmcEE_SubZeRo said...

salam.


lol!!

apekah muka itu. tak boleh pancung.

adakah muka2 tu smuanya super impose yg diamik dari sudut yg berbeza2?

XD

NaNa PynkFaery said...

nana 2 chazz :
later i'll upload it for u to see ^^. i dont think it's too heavy ..

nana 2 encik azeem :
agaknya lah .. tp kelakar sungguh!

nas_eyre said...

Gambarku tiada dalam blog saja...kat simpanan peribadi ada ja....

Chazzie Fairuz said...

lol..mmg kekantoian yg ketara la kalo sembang kat klas GA. baik korang tidor drpd sembang..dia tak sedar..hihihi..

anyway, avatar can vary in size, 100x100, 70x70, 50x50

ni yg slalu org guna..