Thursday, November 5, 2009

She's 24 ♥

Kalau ada orang yang paling kenal hati budi Nana selepas Mak,
Kalau ada orang yang paling faham hati dan jiwa Nana selepas Mak,
Kalau ada orang yang yang Nana akan cari bila Nana menangis,
Kalau ada orang yang Nana akan cari bila Nana ada berita gembira untuk dikongsi,
Kalau ada orang yang boleh buat Nana bersemangat dalam sekelip mata bila-bila masa saja,
Kalau ada orang yang Nana tak suka tengok dia bersedih,
Kalau ada orang yang hatinya cantik dan tak layak dilukai,
Kalau ada orang yang Nana tak sanggup bayangkan satu hari nanti dia akan kahwin dan ada keluarga sendiri, mungkin tak ada masa untuk Nana lagi,
orang tu adalah Kak Nani.

Nana sangat sayang Kak Nani :)
And she's 24 today.
Happy Birthday, Kak Nani.



Image Hosted by ImageShack.us

Jajang! This is my first time making an animated b-day card!

So Kak Nani, feel special :) hehe!

~ ~ ~ ♥ ♥ ♥~ ~ ~

Final exam dah mula.
16hb ni baru tamat. Wish me luck!

Mood : Letih
Headphone : Chu~♥ by f(x)

11 comments:

Aamir said...

wah. xtau plak hari ni besday Kak Nani. xpa2 nanti aamir wish kat dia gak. btw, good luck kat kak nana. all the best to you :D

Chagall said...

Selamat Hari Lahir untuk kak nani!

Max J. Potter said...

thank your for the wonderful wish, and for the wonderful custom-made card (bloodyhell, mana ada orang lain dlm dunia ni dpt kad mcm tu, OK!?? my freaking name is ON it like blinking, OK!??) haha.


here's something from me:

If there's one person besides Maak, whom I wouldn't think twice to jump in front of a speeding train for, that person is YOU.


I LOVE YOU, SISTER.

may Allah give us more and more years of togetherness. amiin.

inna hayati said...

menumpang pada nana XD

nak wish juga pada nani, happy birthday. semoga panjang umur n murah rezeki selalu :D

ღn0n0iღ said...

Happy birthday to Cikgu Nani.. :):)
Semoga sentiasa dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik.. Aminnnnnnnn..

CaRiSbRoOk_ItAm said...

waaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!
so sweet!!!!
Hepi bsady to max j. potter k
may all ur wish come true on ths special day of yours!!
-end-

Anna J. Potter said...

2 aamir :
thank u ^^

2 ace :
:)

2 kak nani :
*virtual hugs x 100* i super love u ^^!! ♥♥♥♥♥ ^^

Anna J. Potter said...

2 kak inna and kak noi :
=)

Anna J. Potter said...

2 carisbrook itam :
*virtual hugs x10* hehe

Trini said...

hepi birthday to kak nani!!! dye cikgu eyh?

Anna J. Potter said...

2 nining :
yes, she's a teacher.
an english teacher :)